Inleiding

Dit is de GezondLand.org Gebruikershandleiding, uw handige gids voor het effectief navigeren en bijdragen aan ons platform. Bij GezondLand.org zijn we toegewijd aan het verbinden van mensen en initiatieven die bijdragen aan een gezondere samenleving. Deze handleiding is ontworpen om u te helpen gemakkelijk uw weg te vinden op ons platform, van het creëren van uw account tot het bijdragen aan onze groeiende lijst van gezondheidsinitiatieven. Laten we samen stappen zetten naar een gezonder en verbonden Nederland.

Stap 1. Registreren als inwoner

Ga naar registreren en maak een account aan. Vul de velden zoals je naam en emailadres in maak voor jezelf een wachtwoord. Zodra dat gelukt is kan je dus hiermee inloggen op de site.

Nu je ingelogd bent veranderd het menu naar Mijn profiel aanpassen. Daar vind je dan een zogenaamd dropdown menu en kun je onder andere kiezen voor de optie Bewerk account

Vermelding toevoegen

Als je ben ingelogd kan je zelf vermeldingen toevoegen. Welke vermeldingen zijn dat dan:

  1. Jouw organisatie toevoegen.
  2. Jezelf als expert toevoegen.
  3. Een evenement toevoegen.

1. Organisatie toevoegen

Een organisatie heeft dus in principe een nummer van de Kamer van Koophandel. Dat kan dus een stichting zijn, een vereniging of een bedrijf. Belangrijk is dat wel dat het een organisatie is die bijdraagt aan de doelstellingen van GezondLand. Hoe we dit precies in gaan vullen wordt nog allemaal opgezet. Dat zal gebeuren in de vorm van een grondwet. Deze zal democratisch worden opgesteld door de deelnemende partijen.

2. Expert toevoegen

Ben je een coach met een eenmanszaak bijvoorbeeld of een deskundige die bij kan dragen aan het GezondLand vermeld jezelf dan als expert.

Wie er allemaal vermeld mag worden en in welke categorieën daarover zal beslist worden zodra we volksvertegenwoordiging hebben gekozen die een voorstel uit kan werken. Tot nu toe hebben we ervoor gekozen om experts toe te laten die zijn verbonden aan de deelnemende organisaties.

Deze handleiding is ook een werk in uitvoering